”Auto on symbolina liikkumisen vapaudelle. Omistamalla auton voi lähteä vaikka keskellä yötä Lappiin. Sitä on vaikea korvata millään muualla yksittäisellä liikkumisvälineellä”, Vehon Kehityspäällikkö Nicholas Zaeske tietää.

Vapauden kääntöpuolena on auton omistamisesta ja käytöstä koituvat kustannukset. Auto on sijoituskohteena heikko tuote; sen arvo alenee ajamattakin. Lisäksi autosta aiheutuu käyttökustannuksia esimerkiksi polttoaineiden, verojen, vakuutusten sekä usein vaikeasti ennakoitavien huolto- ja korjauskulujen kautta. Näiden päänvaivojen poistamiseen Veho on lanseerannut Veho GO -palvelunsa.

”Veho GOn myötä ihminen pääsee nauttimaan autoilun mukavuudesta uudella autolla kiinteään kuukausihintaan ilman huolta korjauksista ja huolloista tai autonsa jäännösarvosta. Vain vakuutuksen ottaminen ja polttoainekulut jäävät kuljettajan huolehdittavaksi.”

Veho GO on käytännössä kuukausimaksusopimus autosta, mikä poikkeaa samankaltaisesta yksityisleasingista. ”Vaikka rahoitusyhtiö omistaa auton, asiakkaalla on mahdollisuus lunastaa auto sopimuksen päätyttyä itselleen ennalta sovittuun hintaan joko itse maksaen tai rahoituksella. Usein järkevintä on kuitenkin vaihtaa meillä auto uuteen vastaavaan ja jatkaa vaivatonta autoilua.”

Vehon edustamilla Mercedes Benz -autoilla on tunnetusti hyvä jälleenmyyntiarvo, mikä hyödyttää asiakkaitakin. ”Rahoitusyhtiö antaa autolle taatun hyvityshinnan. Jos markkinahinta on sopimuksen päätyttyä sitä korkeampi, asiakas saa luvattua enemmän takaisin vaihtaessaan meillä uuteen autoon. Leasing-sopimuksissa tämä tuotto jäisi yritykselle.”

Veho GO -palvelussa on mahdollisuus myös päivä- ja kuukausisopimuksiin. Auton voi esimerkiksi ottaa kesäksi käyttöön kuukausihinnalla, joka sisältää kaiken paitsi polttoaineet kuukauden irtisanomisajalla.

”Veho GO on meidän vastauksemme muuttuvaan maailmaan, missä omistajuus ei ole enää itseisarvo.”

”Veho GO on meidän vastauksemme muuttuvaan maailmaan, missä omistajuus ei ole enää itseisarvo. Ihmiset ovat jo tottuneet käyttämään monia arjen palveluita kuukausimaksuilla, ja me tarjoamme samaa helppoutta nyt myös autoiluun”, Zaeske summaa.

www.veho.fi/veho-go/