Suomen ykkösgolffarin valtikkaa kantaa tällä hetkellä Mikko Korhonen. Hän otti toukokuussa 2019 voiton Kiinassa pelatussa Euroopan-kiertueen osakilpailussa ja nousi maailman rankingissa sijalle 84.

Mikko on nyt 38-vuotiaana, kaksinkertaisena European Tourin -voittajana luonut vahvan itseluottamuksen. Erittäin suuri merkitys menestymiseen on myös kentän ulkopuolisilla asioilla. Treeni ja pelaaminen vaatii palautumista, että jaksaa ja voimat riittävät. Palautuminen tapahtuu lähes kokonaan nukkumalla ja siksi unen laatuun kannattaa ja pitää fokusoida. Hyvää nukkumisergonomiaa tukemaan Mikko on valinnut TEMPUR -patjan, -tyynyn ja -peiton.

TEMPURiin hän tutustui omien vanhempiensa kautta: ”Vanhemmillani on kotona ja loma-asunnossa TEMPUR-sängyt ja he suosittelivat TEMPURia minulle. Jo lyhyen tutustumisen jälkeen tunsin TEMPURin olevan se minun juttu – on mukava tulla maailmalta kotiin, kun tietää mitä hyvää voi odottaa omalta nukkumiselta ja palautumiselta! Suosittelen TEMPURia kaikille!”

Löydä koulutetut NUKKUMISERGONOMIAN ASIANTUNTIJAT helposti!

Koulutettu NUKKUMISERGONOMIAN ASIANTUNTIJA on paras ammattilainen valitsemaan juuri Sinulle yksilöllisesti sopivat nukkumisergonomiaa ja toimintakykyä edistävät vuode-, patja-, tyyny- ja peittoratkaisut. Ammattitaitoon kuuluu myös opastaminen keskeisissä unenhuollon kysymyksissä.

Koulutettu NUKKUMISERGONOMIAN ASIANTUNTIJA -tutkinto ja sen suorittaneiden henkilöiden infosivusto nukkumisergonomia.fi on yksi Tempurin tapa palvella heitä, jotka kärsivät esimerkiksi seuraavista terveydellisistä haasteista nukkumisergonomia tai unen huolto lähtöisesti: niskakipu, selkäkipu, selän tai niskan jäykkyys, päänsärky, nivelongelmat, nukahtamisongelmat tai muut uniongelmat, kuorsaaminen, öiset hengityskatkokset, vireystilaongelmat, päiväaikainen väsymys ja keskittymisongelmat.

TEMPUR on kansainvälisen ja kotimaisen tutkimuksen TESTIVOITTAJA

· paras, tutkitusti tyytyväisimmät käyttäjät!
· paras selälle
· paras unelle
· paras allergikoille
· paras design
· paras laatu

VARAA AIKA maksuttomaan nukkumisergonomian kartoitukseen TEMPUR BRAND STORE -myymälään

ESPOO Iso-Omena 2. krs, puh. 040 215 7560, espoo@tempur.fi ESPOO Kauppakeskus Sello, Leppävaarankatu 3-9, puh. 045 206 2800, sello@tempur.fi HELSINKI Eerikinkatu 6, puh. 020 7801 418, helsinki@tempur.fi HYVINKÄÄ Willa, Torikatu 7, puh. 040 124 0764, hyvinkaa@tempur.fi VANTAA Tikkuri 2. krs, 09 5868 360, vantaa@tempur.fi TAMPERE Koskikeskus 1krs., Hatanpään valtatie 1, puh. 050 405 9700 tampere@tempur.fi TURKU Eerikinkatu 9, puh. 045 8639 788, turku@tempur.fi JOENSUU Torikatu 25, puh. 050 560 8350, joensuu@tempur.fi ISKU • VEPSÄLÄINEN • METROPOLI
www.sleepcenter.fiwww.tempur.fi