MeridentOptergo rakentaa yksilöllisiä työnäköratkaisuja, jotka auttavat näkemään paremmin ja ohjaavat hyvään ergonomiseen työasentoon. Silmät eivät väsy ja muun muassa niska-, hartia- ja selkäkivut vähenevät. 40 vuotta hammaslääkärinä työskennellyt Mika Jenytin on 20 vuoden ajan käyttänyt suurentavia luuppeja.

”Kun sain ensimmäiset luuppini, minulle avautui aivan uudenlainen elämä. Suun anatomian näkee uudella tasolla – käsityöläisammatin laatu kärsii, jos ei näe riittävän tarkasti.”

MeridentOptergon konsepti muodostuu ainutlaatuisen optiikan lisäksi yksilöllisestä ergonomiasta, äärimmäisestä keveydestä ja henkilökohtaisesta palvelusta. Yrityksen edustaja tutustuu asiakkaan työpisteeseen ja ratkaisu suunnitellaan henkilökohtaisten ominaisuuksien mukaan.

”Etsimme optimaalisen istumakorkeuden ja työasennon. Nostan potilaan minulle sopivalle korkeudelle, jolloin en joudu kyyristelemään huonossa asennossa”, Jenytin pohtii eroa aiempaan ja toteaa, että niskasäryt ovat hellittäneet merkittävästi. Työnjäljen näkee aivan erilaisella tarkkuudella: ”Nähtyäni jälkikäteen vanhoja töitäni, olen ymmärtänyt, kuinka paljon niitä on ollut varaa vielä parantaa. Ero on dramaattinen!”

Nähtyäni jälkikäteen vanhoja töitäni, olen ymmärtänyt, kuinka paljon niitä on ollut varaa vielä parantaa. Ero on dramaattinen!

Jenytin luottaa optiikassaan MeridentOptergon laajaan valikoimaan. Hänen 3,2 kertaiseksi suurentavat luuppilasinsa ovat kevyet ja flip-up -malliset kiikarit saa tarvittaessa helposti nostettua pois näkökentästä tai napsautettua irti laseista. ”Kiinnitys on tanakka, nopea asentaa, varaosia helppoa saada ja huolto pelaa”, Jenytin kuvaa.

4,3 kertaiseksi suurentavia luuppeja, jotka on porattu linssien läpi, Jenytin käyttää erityistä tarkkuutta vaativissa toimenpiteissä, kuten kruunutöissä ja juurihoidoissa. Ikänäön myötä hammaslääkäri otti käyttöönsä luuppivalon, jonka kirkas led auttaa näkemään hankalimpiinkin paikkoihin. ”Kokonaisuutena käyttö on nopeasti opittavissa eikä vanhaan taatusti halua palata.”

ERGONOMISIA TYÖNÄKÖRATKAISUJA

Lue lisää: mooptics.com