Liikkuva elämäntapamme ei rajoitu enää vain nuorempaan väestöömme. Kaikki koululaisista työväestöön ja eläkeikäisiin asti matkustavat, harrastavat ja ovat aktiivisia niin työ- kuin vapaa-ajallaankin.

Ladattavuus on tullut työpaikoille ja koteihimme pikkuhiljaa. Bluetooth-yhteydet ovat helpottaneet myös langattomuutta ja ladattavuus on taannut eri laitteille paremman käyttömukavuuden.

Aamulla sammutat puhelimestasi herätyksen, otat yön aikana latautuneen älykellosi ranteeseen ja tarkistat siitä sähköpostit. Kahvinkeitin on ajastettu kahvinkeittoon edellisenä iltana ja aamun uutiset luet padilta tai suoraan älypuhelimestasi. Älypuhelimista kotitaloustuotteisiin kuluttajat luottavat siihen, että he voivat ladata laitteitaan myös liikkeellä ollessaan.

Uusi Styletto Connect yhdistää korkean teknologian toiminnallisuuden ja alan tyylikkäimmän suunnittelun. Tämän päivän kuulokojeiden käyttäjät odottavat parasta mahdollista suorituskykyä myös kuulokojeiltaan, sekä saumattomia yhteyksiä auttamaan heitä kuulemaan kaikissa arkipäivän tilanteissa.

Ainutlaatuisen suunnittelun ja langattoman lataamisen lisäksi Styletto Connect yhdistää edistyksellisimmät liitettävyysteknologiat, luonnolliselta kuulostavan oman äänen, sekä kuuntelun myös Bluetooth-suoratoistolla, jonka avulla esim. musiikin, äänikirjat sekä navigaattorin äänetkin saa tarvittaessa kuulumaan suoraan korviisi. Styletto Connect muuttaa käsityksesi perinteisistä kuulokojeista.

Styletto Connect kuulokojeita on mahdollista kokeilla veloituksetta Kuulotekniikan toimipisteissä kahden viikonajan ennen ostopäätöksen tekemistä. Kuulotekniikka tarjoaa myös ilmaisen kuulontarkistuksen kaikille. Varaa aika jo tänään ja tule kokemaan kuulemisen uusi maailma.

Verkkoajanvaraus: www.varaaheti.fi/kuulotekniikka