Verenkierron heikkeneminen aiheuttaa ongelmien ketjureaktion

Verenvirtaus heikkenee pienimmissä verisuonissa eli mikroverenkierrossa, jolloin elimistömme energiantuotanto soluissa heikkenee. Meistä tulee uupuneita ja väsyneitä, palaudumme huonommin ja sairastelemme useammin. Ajatus ei kulje ja suorituskyky on kovilla. Verenkierron heikkeneminen johtuu mm. vähäisestä liikunnasta, liian kuormittavasta harjoittelusta, stressistä, heikosta unenlaadusta ja vanhenemisesta. Vanhenemista ei voi estää, mutta verenkierron toimintaa voidaan stimuloida.

Mitä tarkoittaa mikroverenkierto?

Mikroverenkierto on pienten verisuonten äärimmäisen tiheä verkosto kaikissa kudoksissa, jonka avulla kehon solut saavat tarvitsemansa hapen ja ravintoaineet ja jonka kautta kuona-aineet poistuvat. Se muodostaa 74 % koko verenkierrostamme ja sen toiminta on kaikkien kehon aineenvaihduntaprosessien PERUSEDELLYS. Tästä syystä pienimpien verisuonten verkoston hyvä toiminta on RATKAISEVASSA ASEMASSA sekä terveyden ylläpitämiseen että sairauksista toipumiseen.

Uusimmat tutkimukset vahvistavat

Yhdysvaltain terveysvirasto, Sydänyhdistys sekä Aivohalvausyhdistys julkaisivat raportin, jossa todetaan mikroverenkierron häiriöiden merkittävä rooli mm. diabeteksessä, sydän- ja verisuonisairauksissa, korkeassa verenpaineessa sekä dementiassa. [DOI:10.1161/JAHA.116.004389]

Mikä on BEMER?

BEMER on fysikaalinen terapia, joka stimuloi turvallisesti ja tehokkaasti heikentynyttä mikroverenkiertoa. Laitteen vaikutusmekanismi on patentoitu, ja sillä on tutkitusti kohdennettu vaikutus mikroverenkierron laajaan järjestelmään. Yli kahdenkymmenen vuoden tutkimus ja yhteistyö yliopistojen kanssa on johtanut tänä päivänä käytettävän BEMER-terapialaitteen tuottamaan hoitoon kehollemme. BEMER on myös täydentävä fysikaalinen tukihoitomuoto lääketieteellisten hoitojen rinnalla.

Miten se toimii?

Laitteen käyttö on helppoa ja nopeaa. Hoitoalustalla maataan kaksi kertaa päivässä, aamulla ja illalla 8 minuutin ajan. BEMER-terapian tehtävänä on stimuloida verenkiertoa ja näin tukea kehon toimintaa sen luonnollisissa prosesseissa, jolloin elimistö pystyy paremmin korjaamaan itse itseään. Tällä on iso merkitys jokaisen solumme terveyteen sekä mm. palautumiseen vauhdikkaasta työpäivästä tai liikunnasta. Monet huippu-urheilijat käyttävät terapiaa säännöllisesti tukemaan palautumista suorituksista sekä harjoittelusta.

Mihin Bemer auttaa?

Hyvä verenkierto on edellytys mahdollisimman optimaaliselle kudosaineenvaihdunnalle. Seurauksena parempi energiantuotanto, tulehduksellisten tilojen väheneminen, immuunijärjestelmän parempi toiminta eli kokonaisvaltaisen terveyden tukeminen. Näin terapian käyttö vähentää mm. liiallisen istumisen haitallisia vaikutuksia, parantaa keskittymiskykyä tai vähentää esimerkiksi stressin aiheuttamia oireita kuten unihäiriöitä. Parhaimmat tulokset saadaan säännöllisellä kotihoidolla.

Bemer työpaikalla?

BEMER sopii myös työpaikoille, koska hoidon voi ottaa työnsä lomassa. Vaatetusta ei tarvitse vähentää, ja lyhyt hoitoaika työpäivän aikana on tehokas tapa tukea energiatasoa, suorituskykyä sekä rentoutumista. BEMER-terapialla ei ole todettu minkäänlaisia haitallisia sivuvaikutuksia ja se on sertifioitu lääkinnällinen laite.

Pysy terveenä, palaudu tehokkaammin, parane nopeammin

”Fysikaalinen BEMER verisuoniterapia parantaa verenvirtausta pienimmissä verisuonissa ja näin tukee kehon toimintaa sen luonnollisissa prosesseissa, jolloin elimistö pystyy paremmin korjaamaan itse itseään. Tulevaisuuden terveysteknologia on jo käytettävissä tänään turvallisesti ja tehokkaasti.”

Merja Kämpe
Maajohtaja

BEMER Nordic
Itsehallintokuja 6, 02600 Espoo
020 743 9070

merja.kampe@bemernordic.com
www.bemernordic.com
www.hellisolujasi.fi